Református felnőttképzési konferencia Budapesten

2007/05/23

2007. június 14-15-én a Zsinati Székházban kerül sor 12 ország szakértőinek részvételével a nemzetközi konferenciára.

Tisztelettel és szeretettel meghívjuk a református felsőoktatási intézmények és a felnőttképzési tevékenységet folytató zsinati osztályok/irodák képviselőit, valamint a Zsinati Oktatásügyi Bizottság tagjait a Magyarországi Református Egyház és az Európai Protestáns Felnőttképzési Társaság [Evangelische Arbeitsgemeinschaft für Erwachsenenbildung in Europa] felnőttképzési konferenciájára, melynek

 

·        témája:      A református felnőttképzés jelene és jövője

·        nyelve:       angol

·        helyszíne:       Református Zsinati Székház (1146 Budapest, Abonyi u. 21.)

·        időpontja:       2007. június 14-15.

 

Az Európai Protestáns Felnőttképzési Társaság 2007. június 13-i elnökségi ülését követően június 14-én (csütörtökön) a Zsinati Székház Tanácstermében kerül sor a helyzetelemző konferenciára, majd június 15-én (pénteken) a részvevők a KRE nagykőrösi Tanítóképző Főiskolai Kara, a kecskeméti Gyökössy Intézet és a halásztelki Bocskai István Református Középiskola felnőttképzési tevékenységéről tájékozódhatnak. (Magyarországi vendégeinket különösképpen a június 14-i programja várjuk.)

            A magyar református felnőttképzés iránti nemzetközi érdeklődést bizonyítja, hogy Európa 11 országából [Franciaország, Németország, Belgium, Hollandia, Anglia, (Skócia), Svédország, Finnország, Észtország, Csehország, Románia (Erdély), Magyarország] juttatták el jelentkezésüket Budapestre.

Az étkeztetés biztosítása érdekében kérjük, hogy jelezzék számunkra a részvételi szándékot a Zsinati Oktatásügyi Iroda faxán (1/460-0711), telefonján (1/460-0710), postacímén (1146 Budapest, Abonyi u. 21.) vagy E-mail címén zsinat.oktatas@zsinatiiroda.hu .